Воблери

Брендовані воблери Львів. Замовити воблери з брендуванням.

Брендовані воблери – відмінний рекламний інструмент для інформування споживачів про умови акцій, знижки та нові товари у різних сферах діяльності. Воблер з друком – це один із видів POS-продукції, рекламний елемент, який надрукований на папері чи картоні і кріпиться на пластиковій ніжці до полиць з товарами. Найбільшою популярністю брендовані воблери користуються у сфері роздрібної торгівлі. У магазинах, супермаркетах рекламні воблери використовують для позначення цін та інформації про знижки й акції. У рекламно-виробничій компанії Big Fish представлені такі види воблерів:

  • воблери з крейдованого паперу з логотипом;
  • брендований картонний воблер;
  • воблер з синтетичного паперу з друком;
  • брендовані пластикові литі воблери.

Завдання брендованих воблерів у різних сферах діяльності – привернення уваги покупців, тому вони мають бути оригінальними. Завдяки технології висікання вибір форми воблерів практично необмежений. Найбільш звичною формою є коло та квадрат, але якщо необхідно зробити по-справжньому оригінальний воблер, то варто розглянути варіант висікання в формі рекламованого продукту. Наприклад, це може бути контур пляшки молока або тюбика зубної пасти.

Оскільки рекламний воблер – виріб невеликого формату, варто приділити особливу увагу також його дизайну. Яскравий індивідуальний макет виділить ваш продукт з безлічі інших схожих товарів конкурентів, а якісно виконані післядрукарські роботи (ламінування, тисення, вибіркове лакування) нададуть воблеру з друком ефектного вигляду.

Друк воблерів у рекламно-виробничій компанії Big Fish зазвичай здійснюється на картоні 250–270 г/м². Для брендування ми використовуємо два види друку:

  • цифровий друк;
  • офсетний друк.

Для продовження терміну експлуатації та поліпшення зовнішнього вигляду воблери можна покрити матовою або глянцевою ламінацією. Ніжку воблера можна виготовити із пластику, алюмінію чи обрати ніжку-пружину. Якщо ваш макет потребує доопрацювання або потрібно розробити макет воблера «з нуля», наша команда дизайнерів  Big Fish допоможе у цьому.

Виготовлення рекламних воблерів у нашій друкарні зднійснюється оперативно із доставкою в будь-яку точку України.