Друк буклетів та брошур

Друк буклетів замовити Львів. Дизайн євробуклетів. Брошури надрукувати.

Інформаційні буклети і брошури — поліграфічна продукція компактних розмірів, що є сучасним та ефективним способом донесення інформації. Друк буклетів — відмінний спосіб докладно і професійно викласти необхідну інформацію про компанію, бренд, асортимент та спеціальні пропозиції.

Буклет — надрукований аркуш, який складають в один або декілька разів довільним чином. Тому він є компактним та зручним у використанні, оскільки інформація читається послідовно під час поступового розгортання буклета.

Багатосторінкові буклети, що складаються з кількох аркушів, скріплених термоклеєм, скобами або пружиною, ще називають брошурами.

При друці буклетів використовують різні види та кількість фальцювань. Фальц – це згин буклета. Для фальцювання використовують не щільний папір. Разом бігування та фальцювання використовують, коли буклети та брошури друкують на щільному папері. На крейдованому папері (200 г/м2 і більше) процес фальцювання замінюється на бігування (нанесення ліній згину), оскільки папір має здатність тріскати при машинному фальцюванні.

Один фальц дозволяє зігнути буклет навпіл. Біговка і фальцювання може виконуватися як і по горизонтальній стороні, так і по вертикальній. Популярні такі формати буклетів з одним згином: буклет А6, буклет А5, буклет А4.

Найбільш поширений буклет з 2-ма лініями згину — ліфлет або євробуклет, які складають гармошкою або в намотування. Євробуклет (аркуш А4 з двома згинами) – це компактний і дуже інформативний рекламний інструмент. Достатня кількість місця і зручне фальцювання дозволяють розмістити багато тексту та ілюстрації. Двосторонній друк на крейдованому папері 130 г/м2 – це стандарт рекламної поліграфії при замовленні буклетів. Міні буклет та євробуклет — це відмінне рішення для адресної поштової розсилки Direct mail, оскільки вони ідеально підходять до розміру конвертів.

Буклет з трьома або більше згинами можна скласти різними способами за рахунок великої кількості фальців.

Друк буклетів та друк брошур, враховуючи всі особливості виробничих потужностей, легко замовити в рекламно-виробничій компанії Біг Фіш. Обладнання дає можливість виготовляти продукцію високої якості та виконувати різну післядрукарську обробку. В залежності від кількості потрібного тиражу друку поліграфії менеджери команди Біг Фіш запропонують вам два способи: офсетний і цифровий друк буклетів. Для термінових невеликих тиражів для друку буклетів застосовуємо цифровий друк, для накладу від 500 шт. – офсетний друк